Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Vul het formulier in en maak kans op een waardebon t.w.v. € 100,- van bol.com

Quli en Uw Zorg Online zijn Persoonlijke Gezondheids Omgevingen, afgekort PGO. In een PGO heb je al jouw zorggegevens bij elkaar zodat je op de hoogte bent. Zo kun je dingen die je tijdens een gesprek met jouw huisarts hebt besproken teruglezen en kijken hoe het met jouw behandeling gaat. Je regelt zelf met wie je de zorggegevens deelt.

Omdat we het belangrijk vinden dat zo veel mogelijk mensen zelf de regie over hun eigen zorg hebben, bieden we tijdens de beurs jou de kans om naast het hebben van een PGO, ook kans te maken op een bol.com waardebon t.w.v. € 100,-.

Onze missie:

Geen administratie met innovatieve software voor 20.000+ enthousiaste zorgverleners

Dit is een extreem doel dat we gesteld hebben. Het is bijna onrealiseerbaar en tegelijkertijd prikkelt het en daagt het uit. Het doel is: Geen administratie met innovatieve software voor 20.000 enthousiaste zorgverleners. Ofwel, we streven naar software waarmee zorgverleners geen seconde tijd kwijt zijn aan administratie van gegevens. Dat is net zoiets als hoe men 50 jaar geleden tegen zelfrijdende auto’s aankeek. Dat kan helemaal niet! We zullen zien.