Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Evry naar HCI GGZ

Efficiënt werken met het EPD van HCI GGZ

Speciaal voor de GGZ hebben we een volledig nieuw EPD ontwikkeld onder de naam HCI GGZ. Hiermee wordt het bijhouden van dossiers en het managen van de praktijk nog makkelijker. Alles is achter één klik te vinden. Direct inzicht in cliënt- en praktijkgegevens. Makkelijk digitaal communiceren. Slimme eHealth apps. Zo blijft er meer tijd over wat echt belangrijk is: de beste zorg voor cliënten. 

Training HCI GGZ

Inrichten van het EPD & Gebruik van de EPD agenda

Corresponderen met hulp van het EPD

Declareren vanuit het EPD & Financiële administratie

Inzage in het dossier

Rapportages

Wat zijn de stappen voor de migratie?

  • Kies een datum voor een 60 minuten durende training voor het EPD van HCI GGZ
  • Met uw akkoord zorgen we ervoor dat een HCI GGZ omgeving met uw gegevens klaar staat
  • Indien u na de training besluit niet verder te gaan met HCI GGZ zullen wij de gemigreerde gegevens uiteraard vernietigen.
  • In overleg plannen we na de training een dag en tijdstip waarop de conversie plaats zal vinden
  • De conversie zal minimaal 7 dagen na de training zijn

Maak een afspraak voor de HCI GGZ training

Een afspraak is eenvoudig in te plannen. Hieronder staat onze agenda en de beschikbaarheid van onze medewerkers. Met een paar klikken is de afspraak zo geregeld! Mocht er geen geschikte datum tussen zitten, neem dan contact op via evryggz@hci-software.nl

Veelgestelde vragen

Gesloten
Zijn er functionaliteiten welke wél in Evry zitten en niet in HCI GGZ?

Dat is niet het geval. We hebben goed gekeken naar welke mogelijkheden Evry biedt. Wanneer deze nog niet in HCI GGZ zaten, hebben we deze ingebouwd, of zullen deze op zeer korte termijn alsnog beschikbaar gesteld worden.

Is er tijdens de training ook ruimte voor algemene en inhoudelijke vragen?

Uiteraard, naast een uitleg van het EPD is er ook ruimte om inhoudelijke vragen te stellen.

Per wanneer is de overgang?

Ons streven is om voor het einde van 2023 HCI GGZ actief te hebben voor alle Evry GGZ gebruikers. In de online afspraken tool kunt u een geschikte datum uitzoeken welke voor u het beste uitkomt.

Worden al mijn gegevens overgezet?

Ja alle actieve en oude dossiers worden (na uw akkoord) overgezet. Dat zijn niet alleen de NAW-gegevens, maar het is een uitgebreide migratie van alle data uit Evry. We kunnen deze unieke uitgebreide migratie aanbieden omdat Evry en HCI GGZ beide onder de vlag van HCI vallen.

Kan ik in de periode tussen de training en de migratie nog doorwerken in Evry?

Ja dat is mogelijk, pas wanneer de daadwerkelijke migratie 100% is afgerond zult u overstappen naar de nieuwe omgeving. Evry is daarna alleen nog als naslagwerk te benaderen.

Kan ik HCI GGZ offline (lokaal) gebruiken?

HCI GGZ een zogenaamde SaaS (online) applicatie, dat wil zeggen dat er geen lokale (offline) versie beschikbaar is. Gegevens worden veilig bij ons bewaard, de software is altijd up-to-date, beveiligd en gecertificeerd volgens de laatste standaarden. Ook is HCI GGZ NEN 7510 gecertificeerd.

Ontvangen alle medewerker een training, of alleen de praktijkeigenaar?

We bieden alle medewerkers die gebruik gaan maken van HCI GGZ een gratis training aan. Vanaf 5 medewerkers willen u vragen om contact met ons op te nemen via evryggz@hci-software.nl zodat we een afspraak op maat kunnen inplannen.

Wat zijn de kosten voor HCI GGZ?

Als Evry gebruiker krijgt u het veel completere HCI GGZ pakket met korting. Het eerste jaar na de migratie betaalt u niets extra.  Daarna zal de Evry korting stapsgewijs worden afgebouwd. 

Wat zijn de mogelijkheden rondom de overstap naar HCI GGZ?

Met het nieuwe HCI GGZ krijgt u een EPD die qua functionaliteiten meer biedt dan het huidige Evry EPD. Daarnaast bieden we een gratis en volledige conversie van alle gegevens uit Evry (niet alleen de NAW-gegevens), bieden we gratis trainingen aan en bieden we de garantie dat het eerste jaar na de migratie de tarieven niet worden verhoogd. 

Kan ik Evry GGZ blijven gebruiken?

Vanwege de vele veranderingen binnen het GGZ landschap en de nieuwe verplichtingen vanuit de overheid zal Evry GGZ in 2024 niet langer aan de nieuwe wet- en regelgeving voldoen. Het is daarom niet raadzaam om gebruik te blijven maken van het huidige Evry GGZ. We kunnen het ook niet blijven ondersteunen.

Zelf voorbereiden

Gesloten
Toestemmingsverklaring

Denkt u er aan een toestemmingsverklaring via Vecozo af te geven. Dit is van belang voor de controle van verzekeringsgegevens van uw clienten (COV) en het elektronisch indienen van declaraties of het uitwisselen van Jeugdwet- en/of WMO-berichten. Hier (klik hier) vindt u een uitleg hoe u deze toestemmingsverklaring af kunt geven.

Zorgmail

Zorgmail is een systeem voor beveiligd berichtenverkeer in de zorg. Het gaat met name om berichten naar de huisarts en recepten naar de apotheek. Indien u een Zorgmailadres heeft kunt u bij de instellingen in HCI zelf de gebruikersgegevens ingeven en direct starten. Hiervoor heeft u enkel uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

ZorgDomein

ZorgDomein is een verwijssysteem voor huisartsen om patiënten direct, online aan te melden bij een zorgaanbieder. Als u de koppeling gebruikt ontvangt u een verwijzing als “aanmelding” in HCI en kunt direct hiervan een dossier maken waarbij de verwijsbrief automatisch in het dossier wordt geplaatst. ZorgDomein is ook voor kleinere instellingen, praktijken en vrijgevestigden beschikbaar. Deze koppeling is door uzelf in HCI in te richten.