Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Wij bouwen innovatieve software

Over Health Cloud Initiative

Health Cloud Initiative is een Nederlands bedrijf dat software en diensten ontwikkelt voor professionals in de zorg. Onze missie is om de zorg in Nederland te verbeteren. En om dat te realiseren ontwikkelen we zelf software en diensten, maar werken we ook zoveel mogelijk samen met organisaties die dezelfde missie hebben. Want alleen samen kunnen we dit realiseren. De zorg ontwikkelt zich razendsnel en de zorgkosten stijgen hard in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat we met slimme software waarin we gebruik maken van de nieuwste technieken als AI en door het ontwikkelen van zorgontlastende diensten ervoor kunnen zorgen dat de professionals hun tijd kunnen besteden aan werk waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Zorg verlenen. Help jij mee?

Werken vanuit een fijne omgeving

Even voorstellen…

Het hart van onze organisatie is gevestigd in het mooie Haarlem. Direct aan het Spaarne. Hier werken we met ruim 50 enthousiaste medewerkers aan oplossingen voor een betere zorg. Naast ons kantoor in Haarlem hebben we ook een kantoor in Wageningen. Een belangrijk team van onze GGZ EPD software werkt vanuit dat kantoor. Maar dat is niet alles. Zeker niet. We bieden hybride werkmogelijkheden. Dat betekent dat we medewerkers hebben die vanaf huis werken en af en toe op kantoor komen. Dat werkt prima!

Zoeken naar de beste oplossing

Blijven ontwikkelen

Ontwikkeling en vooruitgang vinden we belangrijk. Dat zit in ons DNA. We willen dan ook dat onze medewerkers de kans krijgen hun ideeën uit te dragen en als het een goed idee is uit te voeren. Om dit te realiseren bieden we opleidingen aan en geven we onze medewerkers de mogelijkheid te experimenteren. Ondernemende medewerkers die uitdagingen niet schuwen helpen ons onze idealen te verwezenlijken!

Weten waarom het draait

Wat we doen

We richten ons op de Nederlandse zorgmarkt en bieden dan ook oplossingen die passen bij deze markt. Heb je een vraag over onze software of andere dienst, dan kan je terecht bij onze Nederlandstalige helpdesk. Wel zo makkelijk. Medewerkers van ons team komen vaak zelf uit de zorg. En niet alleen vanuit de technische afdelingen van zorginstellingen. Nee, we hebben meerdere mensen in dienst die zelf in de frontlinie van de zorg hebben gestaan. Deze praktische insteek helpt ons om oplossingen te bedenken die passen bij de zorg en die ook echt helpen.

Onze missie:

Geen administratie met innovatieve software voor 20.000+ enthousiaste zorgverleners

Dit is een extreem doel dat we gesteld hebben. Het is bijna onrealiseerbaar en tegelijkertijd prikkelt het en daagt het uit. Het doel is: Geen administratie met innovatieve software voor 20.000 enthousiaste zorgverleners. Ofwel, we streven naar software waarmee zorgverleners geen seconde tijd kwijt zijn aan administratie van gegevens. Dat is net zoiets als hoe men 50 jaar geleden tegen zelfrijdende auto’s aankeek. Dat kan helemaal niet! We zullen zien.

Directie en stafleden

Marc Prette

CEO

Eric de Boer

Founder en M&A Director

Mark Dotinga (2)

Mark Dotinga

CFO

Wieger Vos

Wieger Vos

Director Care Consumer Solution

Mark Dotinga

Jan Pieter Schoon

Finance & Control

Mark Dotinga

Gideon Kreytz

Business Development Director

Quentin Celie

Operations Director

Sami

Sami Shadad

Compliance Manager

Martine

Martine Huitenga 

HRM

Mark Dotinga

Pim van der Gulik

Marketing & Communicatie

Tamara van ´t Zand

Manager Customer Support